Platvoet Beveiligingssystemen

Over ons

Over ons

HomeOver ons

Wij zijn Platvoet!

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1984 en inmiddels hebben we samen met onze 45 collega’s ruime ervaring met verschillende beveiligingsinstallaties voor alle risiconiveaus. Onze zakelijke en particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor het volledige proces; wij ontwerpen, installeren, leveren op én onderhouden inbraak-, brandmeld- en camerasystemen. Ook leveren en onderhouden we blusmiddelen en geven we veiligheidsopleidingen.

 

Enkele feiten over ons bedrijf

meer dan alleen beveiliging

Naast het plaatsen van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camera’s, video-intercomsystemen, toegangscontrole, noodverlichting en blusmiddelen, verzorgt Platvoet Beveiligingssystemen ook de onderhouds- en meldkamercontracten voor haar klanten.

Het onderhoud aan alle verschillende systemen wordt door eigen monteurs uitgevoerd, net als de verbinding met de meldkamer die wij tot stand brengen.

Maak kennis met een aantal collega's

Matthijs

Accountmanager

Anouk

HR Mananger

Boris

Monteur beveiligingssystemen

Ron

Monteur beveiligingssystemen

Platvoet beveiligingssystemen

Waar jouw expertise het verschil maakt

Sinds de oprichting in 1984 door Henk en Betty Platvoet, heeft Platvoet Beveiligingssystemen zich ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf in de beveiligingsindustrie. Met onze roots in Oldenzaal en een rijke geschiedenis in zowel inbraak- als brandbeveiliging, zijn wij een bedrijf waar traditie en innovatie samenkomen.

Breed scala aan projecten

Bij ons hoef jij je nooit te vervelen, we hebben op alle gebieden in de beveiligingstechniek projecten. Zowel op installatie als service en onderhoud.

Platvoet Beveiligingssystemen

Hierom wil je bij ons werken!

Dit waarderen jouw toekomstige collega’s aan Platvoet Beveiligingsystemen.

Feest

Onze muzikale collega’s hebben een brede muzieksmaak. Tijdens onze legendarische zomerbarbecues nodigen we altijd een Nederlandstalige artiest uit, maar bij ons komen er naast geheime zender muziek ook wel genoeg hardcore klassiekers voorbij!

Appartement in Winterberg

1 x per jaar mag je op kosten van Platvoet een weekend gebruiken maken van een appartement in Winterberg met jouw gezin, familie of vrienden. Mooi uitzicht he?

Service van de zaak

Klussen in het weekend of ’s avonds? Eventjes naar de IKEA voor dat nieuwe bankstel? Onze medewerkers mogen de bedrijfsaanhangers lenen wanneer ze willen!

Weekend weg

Elke 5 jaar vieren wij ons jubileum met een weekendje weg met het hele bedrijf. We zijn al in Praag, Mallorca en Berlijn geweest. Ga jij de volgende keer met ons mee?

Gezelligheid

In onze Platvoet Garten kun je in de zomer heerlijk lunchen, worden de gezelligste vrijmibo’s gehouden en is een heerlijk plekje om gewoon even te relaxen of om te overleggen met collega’s of klanten.

Nuchterheid

Last but not least: wij zijn een nuchter en bescheiden bedrijf. Bij ons heeft iedereen de beide Platvoeten op de grond 😉